Blog

Razstava orhidej

Ljubitelji orhidej se z velikim veseljem spogledujemo s temi raznobarvnimi cvetlicami, kamorkoli gremo.
Tokrat bom nekaj besed namenila tej čudoviti stvaritvi narave … o cvetju, ki nas vedno znova in znova razveseljuje … beri več.

Ptica čebelar

Številne ptice, ki bivajo pri nas, videvamo precej pogosto, nekatere med njimi so del našega vsakdana, s svojim raznoraznim petjem pa nam polepšajo dneve.
Pri nas v Sloveniji živi tudi posebna vrsta ptic in imeti moraš srečo, da jih vidiš, saj so zelo redke … imenujejo se čebelar … beri več.

Latest Posts

Otok Lefkada – osebna doživetja … letovišče Nydri

Letovišče Nydri Tokrat se bom osredotočila na Nydri, oziroma bolj na pristanišče, ki se nahaja ob centru letovišča Nydri, njihove povezave ter seveda na sploh doživetje letovišča ob večerih ter vam na kratko napisala nekaj o tem. Nydri je največje letovišče na otoku Lefkada, kar sem že omenjala in promet iz njihovega pristanišča omogoča tudi … Continue reading Otok Lefkada – osebna doživetja … letovišče Nydri

Otok Lefkada – osebna doživetja … mesto Lefkada

Mesto Lefkada Ponovno se vračam z opisovanjem dopustniških dni na otoku Lefkada, kjer bom tokrat opisala glavno mesto otoka. V preteklih objavah sem že omenjala, da ima otok Lefkada istoimensko glavno mesto … mesto Lefkada. Mesto se nahaja na skrajnem severo-vzhodu in sicer takoj ob vstopu na otok, cesta namreč poteka tik ob mestu, oziroma … Continue reading Otok Lefkada – osebna doživetja … mesto Lefkada

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Teme spletne strani: moja potovanja, dogodivščine, dogodki, stik z naravo…

%d bloggers like this: