O MENI

Pozdravljeni dragi bralci!

Ljubitelji potovanj, še posebej tisti, ki uživate v vročih poletnih dneh … pa seveda tudi vsi ostali … dobrodošli na mojih straneh!!! 

Moje ime je Ljubica (Amalija), sem ljubitelj morja in sonca, popotnik in raziskovalec … če se seveda lahko tako izrazim.
Ampak moja življenjska pot je bila pred leti popolnoma drugačna, 22 let svojega življenja sem namreč aktivno preživela na glasbenih odrih, medtem sem se podajala tudi v slikarski svet in raziskovala svoje sposobnosti ustvarjanja realističnih podob na platnih.

Moja slikarska dela (pravzaprav en delček) vam predstavljam TUKAJ oziroma na strani “Slikarska dela” …

Glasbeni oder sem nato zamenjala z drugimi aktivnostmi, tako sem sčasoma postala blogerka … navsezadnje je bilo takšno in drugačno pisanje vedno sestavni del mojega življenja.
Seveda se je moja radovednost nadaljevala, tako sem se začela preizkušati še v fotografiranju in fotoaparat je postal moj stalni spremljevalec.
Občudujem lepoto narave, arhitekturo ter zgodovino in vse, kar vidim ovekovečim v obliki fotografije. Nekaj utrinkov najdete v foto-galeriji.


Življenje je naneslo, da sem začela potovati predvsem po grških otokih. Moje prvo pravo potovanje se je začelo pred nekaj leti na otoku Karpathos. Raziskovala sem mesto, vasice, plaže, čudovite zalive, opazovala sončne zahode in ob večerih uživala na terasah restavracij ter ob prijetnih nežnih zvokih, ki so prihajali iz okolice, kjer je morje pljuskalo ob obalo, z družbo obujala spomine istega dne. Zaradi nepozabnih trenutkov iz tega dopusta so se v naslednjih letih potovanja nadaljevala še na drugih grških otokih in povsod odkrila kaj zanimivega. Na teh čudovitih potovanjih sem srečevala prijazne domačine ter odkrivala lepote posameznega otoka, vedno pa nas je spremljalo krasno sončno vreme, kar je bil seveda tudi eden izmed razlogov, zakaj so se dopustniške poti znova in znova vračale nazaj. Vsako leto sem odkrivala drug otok, tako se jih je do sedaj nabralo že kar nekaj in odločila sem se, da svoje izkušnje iz teh potovanj delim z vami … morda boste ob prebiranju našli kakšno idejo tudi za vaš naslednji dopust.
Seveda tudi naše deželice pod Alpami – zelene Slovenije ne smem izpustiti, kjer se lahko sproščamo in občudujemo čudovite naravne lepote … tudi to bo vključeno … pa še kakšno sosedo bomo obiskali. 

Trenutno je situacija, ko ni primeren čas za potovanja , ampak, tudi to bo minilo. Je pa sedaj primeren čas za obujanje spominov in brskanje po albumih.

Nekateri me sicer že poznate … iz moje “stare” spletne strani in ker je vsebine, ki vam jo želim predstaviti kar precej, sem se odločila, da pripravim novo obsežnejšo spletno stran, ki jo ravnokar berete!

In zakaj ime “Wonderful Life Style“!?
Vsak izmed nas si svoje življenje prilagaja po svojih željah, potrebah, seveda v okviru možnosti, zmožnosti, trenutne situacije, priložnosti … skratka … vsi si poskušamo urediti življenje čim lepše in čudovito življenje oziroma čudovit način življenja je tisti, ki nas razveseljuje, nam daje moč in energijo.
Vsakemu seveda predstavlja čudoviti življenjski stil nekaj drugega … za nekoga so to lahko potovanja, za drugega morda urejanje domačega vrta, ker v njem neskončno uživa, za tretjega morda celo služba, ker ima sanjsko službo, za četrtega so lahko ekstremni športni podvigi ali morda kuharske kreacije … in tu bi lahko še naštevali …
Na mojih straneh bom seveda pisala o svojem življenjskem stilu, o rečeh, ki zanimajo mene, s katerimi se z veseljem soočam in so mi v navdih … ter z vami delila osebne izkušnje predvsem iz potovanj.
Seveda v življenju niso samo potovanja, zato se bom dotaknila tudi kakšne druge aktualne teme … kakšne? … to izveste vsak petek ob moji objavi … oziroma ob brskanju in prebiranju mojih že objavljenih vsebin … Dobrodošli!

Torej … vabim vas, da se mi pridružite … in upam, da boste uživali na mojih straneh, jaz pa se bom vsekakor potrudila, da vam pripravim veliko zanimivih tem….

Vsem vam iz srca želim, da si ustvarite življenjski stil takšen, v katerem boste uživali, pa naj bo ta kakršenkoli!
Poskušajte uživati tudi v tistih drobnih stvareh, ki jih morda včasih kar spregledamo.

Za vsa vprašanja in kakršenkoli kontakt sem na razpolago na:

contact@wonderfullife-style.com

Prejmite prisrčen pozdrav od Ljubice! ❤

Teme spletne strani: moja potovanja, dogodivščine, dogodki, stik z naravo, naš vsakdan …

%d bloggers like this: