O MENI

Pozdravljeni dragi bralci!

Ljubitelji potovanj, še posebej tisti, ki uživate v vročih poletnih dneh … pa seveda tudi vsi ostali … dobrodošli na mojih straneh!!! 
Moje ime je Ljubica, sem ljubitelj morja in sonca, popotnik in raziskovalec … če se seveda lahko tako izrazim.
Ampak moja življenjska pot je bila pred leti popolnoma drugačna, 22 let svojega življenja sem namreč aktivno preživela na glasbenih odrih, medtem sem se podajala tudi v slikarski svet in raziskovala svoje sposobnosti ustvarjanja realističnih podob na platnih. Glasbeni oder sem nato zamenjala z drugimi aktivnostmi, tako sem sčasoma postala blogerka … navsezadnje je bilo takšno in drugačno pisanje vedno sestavni del mojega življenja.
Seveda se je moja radovednost nadaljevala, tako sem se začela preizkušati še v fotografiranju in fotoaparat je postal moj stalni spremljevalec.
Občudujem lepoto narave, arhitekturo ter zgodovino in vse, kar vidim ovekovečim s fotografijami. Življenje je naneslo, da sem začela potovati. Moje prvo pravo potovanje se je začelo pred nekaj leti na grškem otoku Karpathos. Raziskovala sem mesto, vasice, plaže, čudovite zalive, opazovala sončne zahode in ob večerih uživala na terasah restavracij ter ob prijetnih nežnih zvokih, ki so prihajali iz okolice, kjer je morje pljuskalo ob obalo, z družbo obujala spomine istega dne. Zaradi nepozabnih trenutkov iz tega dopusta so se v naslednjih letih potovanja nadaljevala še na drugih Grških otokih in povsod odkrila kaj zanimivega. Na teh čudovitih potovanjih sem srečevala prijazne domačine ter odkrivala lepote posameznega otoka, vedno pa nas je spremljalo krasno sončno vreme, kar je bil seveda tudi eden izmed razlogov, zakaj so se dopustniške poti znova in znova vračale nazaj. Vsako leto sem odkrivala drug otok, tako se jih je do sedaj nabralo že kar nekaj in odločila sem se, da svoje izkušnje iz teh potovanj delim z vami … morda boste ob prebiranju našli kakšno idejo tudi za vaš naslednji dopust.
Seveda tudi naše deželice pod Alpami – zelene Slovenije ne smem izpustiti, kjer se lahko sproščamo in občudujemo čudovite naravne lepote … tudi to bo vključeno … pa še kakšno sosedo bomo obiskali. 

Trenutno je situacija, ko ni primeren čas za potovanja , ampak, tudi to bo minilo. Je pa sedaj primeren čas za obujanje spominov in brskanje po albumih.

Nekateri me sicer že poznate … iz moje “stare” spletne strani “Najina čudovita potovanja” in ker je vsebine, ki vam jo želim predstaviti, kar precej, sem se odločila, da pripravim novo obsežnejšo spletno stran, ki jo ravnokar berete!

In zakaj ime “Wonderful Life Style“!?
Vsak izmed nas si svoje življenje prilagaja po svojih željah, potrebah, seveda v okviru možnosti, zmožnosti, trenutne situacije, priložnosti … skratka … vsi si poskušamo urediti življenje čim lepše in čudovito življenje oziroma čudovit način življenja je tisti, ki nas razveseljuje, nam daje moč in energijo.
Vsakemu seveda predstavlja čudoviti življenjski stil nekaj drugega … za nekoga so to lahko potovanja, za drugega morda urejanje domačega vrta, ker v njem neskončno uživa, za tretjega morda celo služba, ker ima sanjsko službo, za četrtega so lahko ekstremni športni podvigi … in tu bi lahko še naštevali …
Vsem vam iz srca želim, da si ustvarite življenjski stil takšen, v katerem boste uživali, pa naj bo ta kakršenkoli!
Poskušajte uživati tudi v tistih drobnih stvareh, ki jih morda včasih kar spregledamo.

Torej … upam, da boste uživali na mojih straneh, jaz pa se bom vsekakor potrudila, da vam pripravim veliko zanimivih tem….

Za vsa vprašanja in kakršenkoli kontakt sem na razpolago na:

wonderfullifestyle.lm@gmail.com

Prejmite prisrčen pozdrav od Ljubice! ❤

Teme spletne strani: moja potovanja, dogodivščine, dogodki, stik z naravo…

%d bloggers like this: