Slikarska dela

Pozdrav vsem na moji “umetniški” strani !

Ljudje smo različni … v svojem življenju se podajamo na različne poti … športne, rekreacijske, raziskovalne, filozofske, pesniške, glasbene itd … in seveda umetniške. No, po tej poti sem se sprehajala tudi sama.

V svojem življenju sem se podajala na različna področja ustvarjanja … tudi na slikarskem področju sem se seveda morala preizkusiti.
V otroških letih smo se vsi iz radovednosti preizkušali v različnih ustvarjanjih (vsaj nekoč je bilo tako). Moja ustvarjanja so se pričela z barvicami v roki …. in moje »umetnine« so bile seveda kmalu povsod … če jih lahko tako imenujem.
Porisani so bili listi, platnice, zvezki … kjer je pač bilo mogoče.
Otroška leta seveda vsi nekoč prerastemo in začnemo razmišljati o tem, kaj bomo počeli v življenju … no, pri umetniških delih sicer nisem vztrajala, sem se pa kasneje vrnila za krajši čas na to pot nazaj in (zgolj za svojo dušo seveda ) ponovno ustvarjala ter se ob tem sproščala. Odločila sem se za svoj stil slikanja, malce pokukala k drugim umetniškim ustvarjalcem za kakšno pomoč in nastalo je nekaj »umetnin«, ki sem jih združila pod imenom »Amalija-art«. (Amalija je namreč moje drugo ime … tako me je nekoč klicala moja stara mama ).

Konja v diru

V mojem pestrem ustvarjanju se je našel prostor tudi za slikarska izražanja na platnih.
Kot samouk sem se podajala k tej obliki ustvarjanja zgolj zaradi sebe in njem resnično uživala.

Sproščanje
Oaza miru
… v vetru …
Zelena idila
Čarobna dežela …
Skupaj z vetrom …
Megleno pristanišče
Sončni sev

Teme spletne strani: moja potovanja, dogodivščine, dogodki, stik z naravo, naš vsakdan …

%d bloggers like this: