… Po Podravju

….. Osebna doživetja …..

Potovanja oziroma izleti so sicer na splošno včasih bolj … včasih pa tudi manj obarvani z raznimi doživljaji. V nadaljevanju si lahko preberete moje dogodivščine iz izletov po naši čudoviti pokrajini na Podravskem … hkrati prilagam tudi podrobnejše opise nekaterih krajev, različne informacije, ki bi morda tudi vam lahko prišle prav, priložene pa so tudi fotografije z imeni krajev in znamenitosti… Vabljeni na branje!!

Bistriški vintgar

Po stresnih delovnih dneh, ki jih imamo običajno med tednom, nam kakšna urica sprehoda, pohajkovanje, pohod ali kaj podobnega čez vikend nekje v naravi zagotovo poboža dušo in telo.

Tako je na en čudovit poletni sončni vikend padla odločitev za obisk Bistriškega vintgarja. Tega vintgarja še nisem videla in sem se pravzaprav zelo veselila, da si ga bom ogledala, ker sem namreč predhodno že zasledila posamezne informacije in fotografije od znancev in iz spletnih strani …Beri naprej…

Jezero na Pragerskem

Pragersko je manjši kraj, ki je morda marsikomu znan zaradi železniške povezave, kjer se izvajajo prestopi pri vožnjah v različnih smereh severne Slovenije.

Kraj Pragersko pa ima še nekaj, kar pa morda vsi ne vedo … tu se nahajajo jezera, katera so napolnjena z različnimi ribami, poleg teh pa na površju kraljujejo labodi, ki si vsako leto ustvarijo družinico.
Naj omenim še to, da je na jezeru urejen ribolov, lahko pa si postavite tudi šotor in tako preživite malce več časa … kot ribič ali kako drugače.. več

Teme spletne strani: moja potovanja, dogodivščine, dogodki, stik z naravo, naš vsakdan …

%d bloggers like this: