Photo Gallery

Predstavitev fotografijOb vsakem pohajkovanju, izletu, sprehodu … tudi doma, ter seveda absolutno na potovanjih … marsikje sem videla zanimive “prizore”, ki sem jih želela ovekovečiti, tako je postal fotoaparat moj stalni “spremljevalec” in je del moje obvezne opreme, fotografiranje pa je sčasoma postala moja strast.


Predstavljam vam nekaj najljubših posnetkov….

Prisrčen pozdrav vsem! … Ljubica M.

Na mojih potovanjih po grških otokih sem imela priložnost videti veliko čudovitih prizorov, ki sem jih tudi ujela v objektiv….

Kot velika ljubiteljica narave, še posebej, kadar gre za čudovito raznobarvno cvetje, se seveda ne morem upreti in te lepote narave hraniti v trajen spomin.

Orhideje so nekaj posebnega. Imela sem priložnost videti prekrasno razstavo, ki jo občasno organizirajo v vzhodnem predelu naše deželice. Kadarkoli je priložnost, si te lepotice vsekakor moram ogledati.
Članek o razstavi si lahko pogledate TUKAJ.

Zadnje objave:

Otok Lefkada – osebna doživetja … Izlet z ladjo (3.del)

Izlet z ladjo …. 3.del Od plaže Egremni smo se polni prijetnih vtisov od čudovitega morja vračali proti jugu … po isti poti … ob zahodni obali otoka Lefkada mimo plaže Porto Katsiki, ki je bila sedaj že popolnoma obsijana s soncem … ter nadaljevali pot. V eni uri smo prispeli do severnega dela otoka … Continue reading Otok Lefkada – osebna doživetja … Izlet z ladjo (3.del)

Otok Lefkada – osebna doživetja … Izlet z ladjo (2.del)

Izlet z ladjo …. 2.del Naša plovba ob zahodni obali otoka Lefkada se je nadaljevala … plaža Porto Katsiki je bila že za nami, pred nami pa je bil pogled na navpične, pretežno bele pečine, ki so se dvigovale visoko nad morjem, morje okoli nas pa je bilo lepe modre (ne preveč temne) barve.Od daleč … Continue reading Otok Lefkada – osebna doživetja … Izlet z ladjo (2.del)

Otok Lefkada – osebna doživetja … Izlet z ladjo (1.del)

Izlet z ladjo …. 1.del Izleti z ladjico so se mi vedno zdeli zelo zanimivi … in lepo popestrijo dopustniške dni. V letovišču Nydri, kjer sva dopustovala, je bilo možnosti izletov z ladjami dovolj in odločila sva se, da greva na enodnevni izlet, ki vključuje kopanje na eni najlepših plaž, to je Egremni beach, ta … Continue reading Otok Lefkada – osebna doživetja … Izlet z ladjo (1.del)

Teme spletne strani: moja potovanja, dogodivščine, dogodki, stik z naravo…

%d bloggers like this: