Moje “umetnine”

Moja umetniška pot

Ljudje smo različni … podajamo se na različne poti v svojem življenju … športne, rekreacijske, raziskovalne, filozofske, pesniške, glasbene itd … in seveda umetniške. No, po tej poti sem se sprehajala tudi sama.
V svojem življenju sem se podajala na različna področja ustvarjanja … tudi na slikarskem področju sem se seveda morala preizkusiti.
V otroških letih smo se vsi iz radovednosti preizkušali v različnih ustvarjanjih (vsaj nekoč je bilo tako). Moja ustvarjanja so se pričela z barvicami v roki …. in moje »umetnine« so bile seveda kmalu povsod … če jih lahko tako imenujem. Porisani so bili listi, platnice, zvezki … kjer je pač bilo mogoče.
Otroška leta seveda vsi nekoč prerastemo in začnemo razmišljati o tem, kaj bomo počeli v življenju … no, pri umetniških delih sicer nisem vztrajala, sem se pa kasneje vrnila za krajši čas na to pot nazaj in (zgolj za svojo dušo seveda) ponovno ustvarjala ter se ob tem sproščala. Odločila sem se za svoj stil slikanja, malce pokukala k drugim umetniškim ustvarjalcem za kakšno pomoč in nastalo je nekaj »umetnin«, ki sem jih združila pod imenom »Amalija-art«. (Amalija je namreč moje drugo ime … tako me je nekoč klicala moja stara mama ).

V času, ko sem ustvarjala, sem se prav prijetno počutila in razmišljam, da bi ponovno prijela v roke čopič, premešala kakšno barvo in se poigrala z raznimi linijami. No ja … morda pa si res še kdaj vzamem čas za to vrsto ustvarjanja.

Bodite ustvarjalni tudi vi …
… in prejmite prisrčen pozdrav od Ljubice

PS.. trenutno moja umetniška spletna stran ne deluje
V prihodnje bom pripravila novo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.